Naar overzicht

Friesch Dagblad Digitaal

Wij brengen u dagelijks nieuws, actualiteiten en infotainment uit uw regio en de rest van de wereld. Elke dag op papier en op ieder moment van de dag in digitale vorm. U hoeft dus voortaan niets meer te missen!
Met een Friesch Dagblad-account kunt u onbeperkt artikelen lezen op onze website; www.frieschdagblad.nl. Het Friesch Dagblad schrijft betrouwbare artikelen met inhoudelijke diepgang, analyses, achtergronden en beschouwingen. Om nieuwe lezers kennis te laten maken met het Friesch Dagblad, stelt het Friesch Dagblad een wezenlijk deel van zijn kopij vrij beschikbaar, zonder betaalmuur. U kunt ons helpen dit in stand te houden. U kunt bijvoorbeeld structureel helpen door een reguliere overboeking, maar een eenmalige gift kan ook, als u dat beter past, en u bepaalt zelf hoeveel u doneert. Dat kan vanaf 1 euro.

Digitale krant

Houdt u van gemak dan is de digitale krant - een kopie van de papieren versie, inclusief alle mooie bijlagen die we wekelijks voor u maken - net iets voor u. U kunt deze digitale variant zowel via het web als de app lezen. Als u de krant download, kunt u deze ook zonder internetverbinding lezen. Handig als u bijvoorbeeld op vakantie bent. Zo heeft u toegang tot uw eigen vertrouwde krant, altijd en overal.

U kunt op twee manieren de digitale krant lezen:

1. Lees de digitale krant in uw Internet-browser

U kunt de digitale krant direct openen en lezen door op de onderstaande knop te drukken. Open de digitale krant

2. Lees de app Friesch Dagblad krant voor uw tablet en mobiel

Ga hiervoor naar de App Store of Google Play en download de app van de digitale krant.

Nieuwsbrieven

Via onze nieuwsbrieven houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws, cultuur en abonnee- en lezersacties. Schrijf u hieronder in voor één van onderstaande nieuwsbrieven en ontvang deze gratis in uw mailbox.

Dagelijkse nieuwsupdate

Wij kunnen u dagelijks op de hoogte houden van nieuwste artikelen en verhalen van het Friesch Dagblad. U ontvangt elke ochtend de laatste artikelen direct in uw mailbox.
Inschrijven

Wekelijkse nieuwsbrief

Wekelijkse nieuwsbrief Ontvang iedere zaterdag een overzicht van de belangrijkste verhalen met onze wekelijkse nieuwsbrief, samengesteld door de redactie voor u.
Inschrijven

Handig om te weten

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Hier vindt u de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Bekijk veelgestelde vragen

Registreren

Heeft u nog geen Friesch Dagblad-account?

Registreer u nu voor het lezen van de digitale krant en om gebruik te maken van onze service.

Direct contact

Voor vragen over het digitaal lezen en het melden van een storing, kunt u terecht bij ons KlantenContactCentrum:
088 800 2001
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur