Naar overzicht

Friesch Dagblad Digitaal

Maak kennis met de snelheid en het gemak van online nieuws

U kunt het Friesch Dagblad op verschillende manieren digitaal lezen. Wanneer u maar wilt en waar u ook bent. Het is de makkelijkste manier om altijd en overal op de hoogte te blijven van het nieuwste relevante nieuws en de duiding die de krant daarbij geeft.

Hieronder vindt u alle online producten van het Friesch Dagblad op een rij. Het abonnement dat u heeft, bepaalt wat u gratis kunt lezen.

Friesch Dagblad nieuws app

Blijf bij met de vernieuwde app van het Friesch Dagblad. Als u abonnee bent, krijgt u altijd en overal en op elk moment gratis toegang tot het laatste relevante nieuws en de onafhankelijke, eigen duiding daarvan zoals u van het Friesch Dagblad gewend bent: achtergronden, reportages, beschouwende en opiniestukken, columns en commentaren.

Het leesgemak van de Friesch Dagblad nieuws app:

  • Het nieuws uit Friesland en uit uw directe omgeving binnen handbereik.
  • Notificaties instellen: u kunt instellen of u wel of geen pushnotificaties wilt ontvangen.
  • Artikelen eenvoudig delen met familie, vrienden en bekenden.
  • Tips en foto's naar de redactie sturen.
  • Gerelateerde nieuwsartikelen lezen.
  • Altijd op de hoogte van de meest gelezen artikelen.

Download nu de gratis Friesch Dagblad nieuws app

Ga hiervoor naar de App Store of Google Play en download de app.

Friesch Dagblad krant app

De papieren krant, maar dan op uw beeldscherm. Deze app geeft abonnees direct toegang tot de digitale versie van de complete papieren krant, inclusief zaterdagbijlage Wykein. De achtergrond is witter dan krantenpapier en u kunt de letters groter maken zodat de verhalen nog beter leesbaar zijn. En eenmaal gedownload is de krant ook zonder internetverbinding te lezen. Handig als u onderweg bent of op vakantie. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw vertrouwde krant, in precies dezelfde vorm en opmaak als de papieren krant bij u op tafel.

U heeft een account nodig voor u kunt inloggen. Dat is voor iedereen die een abonnement heeft, een gratis en eenvoudige stap. Hier leest u hoe dat gaat en kunt u dat direct regelen.

Open de digitale krant

Op uw tablet of telefoon gaat u naar de App Store of Google Play en downloadt u de app Friesch Dagblad digitale krant.

Friesch Dagblad website

Het laatste nieuws en alle verhalen van het Friesch Dagblad. De website houdt u altijd en overal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de achtergrondverhalen en duiding daarvan. Als u bent ingelogd als abonnee, heeft u gratis toegang tot alles op de website. U kunt inloggen als u een account heeft. Dat is gratis voor alle abonnees.

Hier leest u hoe dat gaat en kunt u dat direct regelen.

Friesch Dagblad nieuwsbrieven

Via de mail kunt u makkelijk en gratis op de hoogte blijven van het belangrijkste dat het Friesch Dagblad biedt. Ook als u geen abonnee bent, kunt u gratis nieuwsbrieven ontvangen. De redactie selecteert voor u de relevantste en mooiste verhalen.

U ontvangt ze in een handzaam overzicht en met één klik bent u op de website om het gekozen verhaal compleet te lezen. U kunt kiezen voor een dagelijks overzicht en/of voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Ga naar nieuwsbrieven

Handig om te weten

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Hier vindt u de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Bekijk veelgestelde vragen

Direct contact

Voor vragen over digitaal lezen:
088 032 0426
Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.