Naar overzicht

Friesch Dagblad Digitaal

Maak kennis met de snelheid en het gemak van online nieuws

U kunt het Friesch Dagblad op verschillende manieren digitaal lezen. Wanneer u maar wilt en waar u ook bent. Het is de makkelijkste manier om altijd en overal op de hoogte te blijven van het nieuwste relevante nieuws en de duiding die de krant daarbij geeft.

Hieronder vindt u alle online producten van het Friesch Dagblad op een rij. Het is afhankelijk van uw abonnement wat u gratis kunt lezen. Daarnaast heeft u een Friesch Dagblad account nodig wat gekoppeld is aan uw abonnement.

Onze producten

 

Hoe krijgt u toegang tot onze digitale producten?

  1. Klik rechtsboven op 'Inloggen'.
  2. Log in met uw bestaande account, of maak een nieuw account aan.
  3. Ga naar mijn.frieschdagblad.nl/abonnement-koppelen. Koppel hier eenmalig uw abonnement met uw postcode + huisnummer en laatste drie cijfers van uw rekeningnummer*.

U heeft nu toegang tot de digitale mogelijkheden binnen uw abonnement! Toch problemen met inloggen? Dan is het raadzaam om via ''Wachtwoord vergeten?'' een nieuw wachtwoord in te stellen.

*Betaalt u per factuur? Vul dan 3 maal een 0 in.

Friesch Dagblad digitale krant

De papieren krant, maar dan op uw beeldscherm. Deze app geeft abonnees direct toegang tot de digitale versie van de complete papieren krant, inclusief zaterdagbijlage Wykein. De achtergrond is witter dan krantenpapier en u kunt de letters groter maken zodat de verhalen nog beter leesbaar zijn. En eenmaal gedownload is de krant ook zonder internetverbinding te lezen. Handig als u onderweg bent of op vakantie. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw vertrouwde krant, in precies dezelfde vorm en opmaak als de papieren krant bij u op tafel.

Ga naar de App Store of Google Play en download de app van de digitale krant.

 

Of lees de digitale krant op uw computer of laptop via de browser:

Open de digitale krant


Naar boven

Friesch Dagblad nieuws app

Blijf bij met de vernieuwde app van het Friesch Dagblad. Als u abonnee bent, krijgt u altijd en overal en op elk moment gratis toegang tot het laatste relevante nieuws en de onafhankelijke, eigen duiding daarvan zoals u van het Friesch Dagblad gewend bent: achtergronden, reportages, beschouwende en opiniestukken, columns en commentaren.

Download nu de gratis nieuws app

Ga hiervoor naar de App Store of Google Play en download de app.

 


Naar boven

Friesch Dagblad website

Het laatste nieuws en alle verhalen van het Friesch Dagblad. De website houdt u altijd en overal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de achtergrondverhalen en duiding daarvan. Als u bent ingelogd als abonnee, heeft u gratis toegang tot alles op de website. U kunt inloggen als u een account heeft. Dat is gratis voor alle abonnees.

Ga naar de website


Naar boven

Friesch Dagblad nieuwsbrieven

Via de e-mail kunt u makkelijk en gratis op de hoogte blijven van het belangrijkste nieuws dat het Friesch Dagblad te bieden heeft. Ook als u geen abonnee bent, kunt u gratis nieuwsbrieven ontvangen. De redactie selecteert voor u de relevantste en mooiste verhalen.

U ontvangt ze in een handzaam overzicht en met één klik bent u op de website om het gekozen verhaal compleet te lezen. U kunt kiezen voor een dagelijks overzicht en/of voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Ga naar nieuwsbrieven


Naar boven

Direct contact

Voor vragen over digitaal lezen:
088 032 0426
Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.